Valikko Sulje

Netivyah Raamatunopetusjärjestö

Rakkaat Netivyan ystävät,

Kevät alkaa kukoistaa ympärillämme ennätyksellisten sateitten jälkeen täällä Israelissa, ja  meitä muistutetaan taas kerran Jumalan uskollisuudesta ja huolenpidosta meitä kaikkia kohtaan. Olemme Hänelle niin kiitollisia, samoin teille rukouksistanne ja tuestanne kaikkeen siihen, mitä Jumala on antanut tehtäväksemme täällä rakkaassa Israelissamme.

Vietimme hiljattain seurakuntana Puurim-juhlaa, ja muistelimme kuinka Jumala vapautti kansansa vihollisen kynsistä. Kansamme luki Esterin kirjan hukuttaen huudoillaan suohon pahan Haamanin nimen. Kirjan lukemisen jälkeen söimme hyvin, leikimme ja nautimme yhdessäolosta.

Puurim on myös aikaa, jolloin valmistamme lahjoja uskoville sotilaillemme osoittaaksemme heille suuren rakkautemme ja arvonantomme kaikesta siitä, mitä he antavat meille ja uhrista, jonka he antavat meidän edestämme. Tänä vuonna jaoimme yli 200 korkealaatuista reppua täynnä herkkuja ja hygieniatarvikkeita, ja tiedämme, että lahjamme siunaa heitä vielä monena tulevana vuonna. Me rakastamme sotilaitamme.

Joseph, Marcia ja Daniel ovat palanneet Brasiliasta Belo-Horizontesta, jossa he osallistuivat kolmanteentoista Ennalleen asettamiskongressiin. Sekä Joseph että Daniel puhuivat ja opettivat tässä 10-päiväisessä konferenssissa.

Netivya on isäntänä Portugalissa erittäin tärkeässä konferenssissa, jonka aiheena on Marrano/Anussim-juutalaiset, jotka ovat yhä Espanjan ja Portugalin inkvisition uhreja.

Meidän tulee yhdessä Israelin valtion kanssa tehdä työtä vapauttaaksemme nämä sorron uhrit, joilta on evätty ihmisen perusoikeudet, jotta he saisivat takaisin todellisen identiteettinsä juutalaisina ja pääsisivät palaamaan Israelin maahan juutalaisina.

Tämä konferenssi pidetään Portugalissa 16-23.5.2019. Lisätietoja löydätte sivuiltamme.

Kiitos vielä kerran rukouksistanne ja tuestanne meille Netivyassa, mekin rukoilemme Jumalan siunauksia teille ja perheellenne.

Netivyan henkilökunta.