Valikko Sulje

Netivyah Uutiskirje tammikuu 2019

Shalom-tervehdys, rakkaat Netivyah´n ystävät!

Vuoden 2018 loppuessa ja siirtyessämme vuoteen 2019 tahdomme kiittää taivaallista Isäämme todella siunatusta vuodesta ja rukoilla, että Hän johdattaisi ja opastaisi meitä jatkossakin kaikessa, mitä teemme täällä rakkaassa Israelissamme. Kiitämme Häntä teistä jokaisesta, te kumppanimme, ja teidän uskollisesta tuestanne meille ja uskollisista rukouksistanne meidän puolestamme.

HaMotzi on edelleenkin humanitäärisen työmme keskus täällä Jerusalemissa. Viime vuoden kuluessa jaoimme 75.000 kg tuoreita hedelmiä, kasviksia, lihaa ja kuivatavaraa vähävaraisille perheillemme ja rukouksemme on, että voisimme ottaa mukaan lisää perheitä, joita voisimme auttaa tänä vuonna.

Teemme Purim-paketteja uskoville sotilaillemme. Joukkoon kuuluu yli 200 nuorta, ja meille on suuri kunnia ja siunaus, että voimme antaa puolestamme jotain heille, jotka antavat niin suuren uhrin meidän ja maamme puolesta.

Vuonna 2018 pystyimme jakamaan kaksi opiskeluapurahaa enemmän kuin edellisenä vuonna, apurahansaajia oli yhteensä 17. Kiitos Jumalalle, joka teki sen mahdolliseksi.

Kol Jeshua jatkaa Hyvän Sanoman lähetyksiään suurelle osaa Lähi-itää ja sen ympäristöä.

Tästä vuodesta on tulossa jännittävä ja hedelmällinen vuosi Jumalan Kuningaskunnalle, ja olemme kiitollisia, että saamme olla täällä Netivyah´ssa siinä mukana.

Joseph vie edelleen Herran Sanaa Jerusalemista kirjaimellisesti maan neljään ääreen! Hän lähtee pian Portugaliin tekemään viimeisiä valmisteluja Anussim-konferenssia varten, joka pidetään 17-19.5. (ja neljän päivän kiertue konferenssin jälkeen). Sieltä hän matkustaa Hollantiin, ja edelleen tämän vuoden kuluessa Brasiliaan, Amerikkaan, Eurooppaan ja Kauko-itään. Rukoilkaa Josephille erityisesti voitelua ja hyvää terveyttä!

Marraskuussa juhlimme Netivyah´n 40-vuotisjuhlavuotta 11-päiväisen, ennenkokemattoman Israelin kiertueen ja juhlallisuuksien merkeissä tämän hyvin erityisen tapahtuman kunniaksi.

Kiitämme teitä korteistanne ja toivotuksistanne. Kiitos vielä kerran rukouksistanne ja tuestanne meille. Rukoilemme kaikkia Jumalan siunauksia teille ja perheillenne tänä uutena vuotena.

KIITOS!   

Kiitollisin mielin,

Netivyah´n henkilökunta

netivyah.org