Valikko Sulje

Uutiskirje tammikuu 2020

Netivyah

Terveiset Jerusalemista!

Tammikuu on ollut tapahtumien kuukausi.

Netivyan johtaja Joseph Shulam lähti marraskuun viimeisellä viikolla opetuskiertueelle. Hän oli joulukuun USAssa ja tammikuussa hän lensi Kauko-itään, Taiwanille.

Tammikuun ensimmäisenä päivänä minä (Daniel) lensin Taiwanille. Yhdessä Josephin kanssa edustimme Netivyaa Nantoun City Bread of Life seurakunnan pastori T.J. Hsieh´n pappisvihkimyksessä. Saimme kokea siellä siunattua rukouksen ja veljeyden yhteyttä.

Tiistaina, 7.1., Josephin ja minun oli määrä lentää Japaniin klo 10.00. Aamukuudelta hän kutsui minut huoneeseensa, jossa ensiapumiehet olivat jo hakemassa häntä sairaalaan. Hänellä oli ollut ongelmia ja kipuja.

Muutaman minuutin päästä ajoimme sairaalaan, jossa tehtiin ultraääni ja annettiin hoitoa ja 45 minuutin kuluttua olimme jo vapaita lähtemään sieltä. Hyvät ysätävämme Jimmy ja Alice auttoivat meitä, ajoivat meidät lentokentälle ja ehdimme Japanin koneeseen.

Mutta verenvuodosta, kivuista ja uupumuksesta johtuen Joseph päätti palata kotiin aikaisemmin. Minä jäin vielä Japaniin  ja hyvän ystävämme Ishi-Ida Sensein kanssa teimme parhaamme saadaksemme viestitetyksi Josephin sanoman japanilaislle veljille ja sisarille. Ishi-Ida Sensei edustaa SKK:ta ( Silta Siionin ja Japanin välillä). Kiitos Herralle, palaute oli hyvä.

Joseph on nyt Israelissa. Hän oli sairaalassa pari päivää. Kokeet eivät antaneet 100%:n varmuutta, mutta toistaiseksi näyttää siltä, että hänellä ei ole syöpää (kiitos Jumalalle).

Suunnitelman mukaan hänet leikatataan maaliskuun lopulla (päivä hänen syntymäpäivänsä jälkeen), mutta tällä haavaa, koska kivut ovat lientyneet ja muutkin ongelmat selvitetty, hänet on päästetty kotiin. Muistakaa häntä rukouksissanne.

Kaiken tämän jännityksen lisäksi ja ohella olemme jatkaneet normaalin ohjelmamme toteuttamista, kuten päivittäisen aterian toimittamista yli 140 perheelle, jotka Jerusalemin sosiaalitoimisto lähettää meille jokaikinen viikko tänä vuonna.  Lisäämme perheiden määrää 160:een. Mukaan tulee nyt kaksi uutta sosiaalitoimistoa, jotka toimittavat meille vain taloudellisissa vaikeuksissa olevia ja vammautuneita.

Nuorisoryhmä Munchkins jatkaa toimintaansa. Kolme viikkoa sitten he katselivat Tähtien Sota elokuvan, viime viikolla he kokoontuivat peli-iltaan (Kapteeni Sonar, Katan, Monopol..), ja ensi viikolla vuokraamme heille kolme pakohuonetta.

En osaa kyllin painottaa sitä, että mikään tästä ei olisi mahdollista ilman teidän rukouksianne ja tukeanne. Meidän Jumalamme on mahtava ja voimallinen Jumala ja Hän käyttää teitä ja meitä yhdessä edistämään kuningaskuntaansa.

Siunauksin Siionista,

Daniel Stern

Toimistopäällikkö, Netivyah