Jerusalemin rukouslista 19.9.2018

admin /

Netivyah

Jerusalemin rukouslista 19.9.2018

Joseph Shulam

Palasimme juuri kotiin Jom Kippurin (Suuren Sovituspäivän) palveluksesta Jerusalemin Roeh Israel seurakunnassa. Meillä oli kolme palvelusta, pitkiä palveluksia, tiistai-iltapäivästä keskiviikkoiltaan kello kahdeksaan, eli tähän päivään, 19.9.18. Talo oli täynnä paikallisia sisariamme ja veljiämme perheineen ja lisäksi oli monia vieraita kaikkialta maailmasta. Heitä oli Filippiineiltä, Puolasta, Saksasta, Irlannista, Yhdysvalloista, Ranskasta, Austraaliasta, Hongkongista, Japanista, Hollannista, Suomesta ja monia kiinalaisia ja muualtakin. Minulla ei ollut mahdollisuutta tavata kaikkia vieraitamme. Paikalliset veljemme olivat panneet tuulemaan ja laittaneet uskomattomat määrät ruokaa. Söimme kaksi ateriaa. Paaston aloittava ateria oli tiistai-iltapäivällä, ja siihen kuului lihaa ja kalaa ja kanaa. En tiedä, mistä ne sankat ihmisjoukot tulivat aterialle häipyäkseen sitten kun ruoka oli loppunut. Tavallisesti me ruokimme joka viikko satoja ihmisiä, mutta nyt oli kyseessä lämmin ateria, ja vaikka sitä oli valtavat määrät, ihmisiä oli niin paljon, että seurakuntamme jäsenille jäi vain rippeet. En suinkaan valita, päinvastoin leuhkin. Netivia ja Roeh Israel tunnetaan paikkana, jonne kaikki saavat tulla ja jossa tarjotaan aina jotain.

Jom Kippurin rukouksissa on sellaista rikkautta, joka kohottaa sielua ja rakentaa toivoa. Monien rukousten kieli vihjaa ja viittaa Messiaaseen ja Jumalan armoon. Keskiviikkona aloitimme rukoukset aamulla klo 9.30 ja jatkoimme Kirjoitusten tutkimista ja rukousta puoli kahteen iltapäivällä. Sitten kokoonnuimme taas päätöspalvelukseen 17.30, joka loppui 19.15, jonka jälkeen lopetimme paaston nauttimalla upean päivällisen. Tämän Jom Kippurin opetuksesta vastasivat nuoret johtajamme. Minä sanoin vain muutaman sanan heprealaisista rukouksista, joissa on messiaanisia viitteitä. 25 tuntia ilman ruokaa ja nestettä sujui oikeastaan helposti ja jopa jotkut pienet lapsetkin tekivät parhaansa paastotakseen niin kauan kuin vain pystyivät.

Tooran lukujakso ja profeettojen osuus on tänään hyvin merkityksellinen. Kolmannen Mooseksen kirjan luku 16 ja Jesajan 54:14 – 55:14, sekä Heprealaiskirjeen luku 9 ja Joonan kirja kokonaan. Kaikissa näissä on messiaanisia viittauksia.

Jom Kippurin jälkeen alkaa valmistautuminen Lehtimajanjuhlaan. Monet ihmiset alkavat rakentaa omaa lehtimajaansa.

Rukouspyyntömme eivät ole muuttuneet viime viikosta. Pyydän, että rukoilette samojen aiheiden puolesta, samojen ihmisten, samojen haasteiden puolesta, joita me viemme jatkuvasti rukouksessa Kuninkaitten Kuninkaan ja Herrojen Herran eteen.

Henkilökuntamme on valmistanut linkin, jota klikkaamalla löydätte lisätietoja järjestämästämme 40-vuotisjuhlakiertueesta. http://netivyah.org/40th-anniversary-tour/

                      Rukoilkaa Netivian ja tämän 40-vuotisjuhlakiertueen puolesta, että se olisi menestys ja tilaisuus meille kaikille täällä Jerusalemissa tuoda julki ilomme ja kiitoksemme teille rukouksistanne ja tuestanne.

                      Rukoilettehan edelleen vaimoni Marcian , tyttäreni Danan, tyttärentyttäreni Noaamin, poikani Barryn, miniäni Bethin ja pojanpoikani Joseph Shulamin puolesta, ja myös Marcian ja Bethin perheiden puolesta.

                      Rukoilkaa Anna W:n puolesta. Hän on rakas vanha sisar Herrassa, joka on tehnyt niin paljon  Jumalan Kuningaskunnan ja Jeshuuan juutalaisten opetuslasten hyväksi.

                      Rukoilkaa, että saisimme uuden auton Netivian vanhan auton tilalle. Meidän vanha pakettiautomme on jo hyvin vanha. Tämä pakettiauto palvelee kaikkia Netivian ohjelmia: HaMotzi ruokaohjelmaa, nuorisoa, kuljetuksen tarpeessa olevia seurakunnan vanhempia jäseniä, jotta he pääsevät jumalanpalveluksiin ja takaisin kotiin ja monia muita tarpeita. Miettikää voisitteko lahjoittaa korvamerkillä Van, pakettiauto. Netivian pääkassakin tarvitsee varoja. Tästä kassasta maksetaan palkat, postituskulut, puhelinmaksut, vakuutukset, painotyöt, mediatyöt ja paljon muuta.

                      Pyydän, että rukoilisitte Alijan ja uusien maahanmuuttajien Israeliin sulautumisen puolesta. On hyvin tärkeää, että Israeliin muuttajat, etenkin iäkkäämmät, hyväksytään, että heitä autetaan ja heille annetaan mahdollisuus oppia kieli ja uuden vanhan kotimaan tavat. Auttakaa meitä auttamaan heitä, jotka saapuvat nyt Israeliin!

                      Rukoilkaa Eliot K:n, kalliin juutalaisveljen ja ystävän puolesta USAssa. Hän on yksi USAssa olevien Jeshuuan juutalaisten opetuslasten ensimmäisistä johtajista. Hänellä on vakavia ongelmia munuaisten toiminnassa. Kantakaa Eliotia Herran eteen. 

                      Muistakaa rakasta veljeämme Jakob Damkania ja pyytäkää Herraa parantamaan hänet ja antamaan hänelle voimia.

                      Muistakaa kallista sisarta Herrassa, Courtney´a. Hänellä on monia terveydellisiä ongelmia. Pyydän teitä rukoilemaan, että Courtney paranisi kaikista vaivoistaan.

                      On paljon hyviä ihmisiä, joilla on kärsimystä elämässään. Meidän palvelujärjestömme on esirukouspalvelua niiden puolesta, jotka Jumala tuo tiellemme, jotta rukoilemme ja huudamme veljiemme ja sisartemme puolesta. Kuinka ruma onkaan Kainin asenne (1 Mooses), kun hän sanoi: ”Olenko minä veljeni vartija?” Jumalan vastaus – ei sanoina vaan tekoina – on: Kyllä, Kain, olet joko veljesi vartija tai veljesi murhaaja. Uuden Testamentin periaate on:

                       ”  Joka siis ymmärtää tehdä sitä mikä on hyvää, mutta ei tee, hänelle se on synniksi” (Jaakob4:17).

                      Tehkäämme siis hyvää, koska ymmärrämme, ja koska on oikein ja hyvää tehdä niin – rukoilkaamme veljiemme ja sisartemme puolesta, jotka tarvitsevat Jumalan armollisen käden kosketusta ruumiissaan, ja Hänen armonsa koskettaa meidänkin omia vaivojamme.

                      Jatkakaa rukoustanne Lion-vauvan puolesta. Lion on jaksanut paremmin viime viikolla ja hän on taas kotona saatuaan kemoterapiaa. 

                      Rukoilkaa juutalaisen veljemme Hillelin puolesta. Hän asuu Helsingissä. Rukoikaa Pattyn, Andrean ja Tineken puolesta. He asuvat Hollannissa, ja tarvitsevat Jumalan parantavaa kosketusta.

                      Rukoilkaa Julian, kalliin sisaren, ja Victorin, kalliin veljen, puolesta. Rukoilkaa, että Jumala parantaisi heidät ja auttaisi heitä. Muistakaa kallista sisarta nimeltä Zhou Wenlian, joka asuu Kiinassa.

                      Rukoilkaa Portugaliin toukokuuksi 2019 suunnitellun konferenssin puolesta. Konferenssin päämääränä on havahduttaa hallitukset ja herättää maailman mielenkiinto ja ajaa Anussimien (Marranojen) ennalleen asettamista sekä hengellisesti että fyysisesti heidän luonnolliseen kotimaahansa. Alkakaa jo suunnitella konferenssimatkaa toukokuulle 2019.

                      Rukoilkaa Margaretan puolesta. Rukoilkaa Rubyn puolesta. Rubylla on todettu imusolmukesyöpä, johon hän saa kemoterapiaa. Rukoilkaa Kenneth ja Margarite G:n puolesta Tennesseessä. He ansaitsevat Jumalan armon ja me olemme etuoikeutettuja voidessamme rukoilla näiden rakkaiden, äidin ja pojan, puolesta, joilla on kärsimystä.

                      Rukoilkaa Um Abu-Eidin puolesta. Hän on kallis iäkäs arabisisar. Rukoilkaa, että hän paranisi ja saisi voimia.

                      Listamme on yhä sama: Bida, George, Gary, Melanie, Aharon, Yuri Marianenko, Sarit, Ahuva, Leah, Ilana, Miriam, Yehuda H, David Stern, Paulo, Noami, Tim Tucker, Anne-Mirjami, Satu-Maria, Sini-Tuulia, Eveliina, Anna-Maija, Erkki ja Sirpa, Keijo ja Salme, Eva H ja Pekka, Horace ja June (Marcian vanhemmat) ja Marcelon vanhemmat. 

                      Curita Sensei, Aben perhe, Toru, Takeo Sensei, Daisuke Sensei, Tomoko San,Sadako San, Yumi ja hänen miehensä ja perheensä Okinawassa. 

                      Ritva Huhtala ja sisar Oksanen tarvitsevat rukousta parantumisen puolesta. Rukoilkaa Hongkongisssa olevien Louisan ja Tonyn puolesta. 

                      Kannan erityistä huolta veli Gohista ja hänen perheestään, ja sisar Christystä, sisar Laurelista ja veli Michael Knezevichistä. Moshe Daniel, veli Keniasta, pyytää rukousta palvelutyönsä puolesta ja veljiensä puolesta Keniassa.

                      On muita veljiä ja sisaria, joilla on tärkeitä haasteita elämässään ja liiketoimissaan. En mainitse nimiä, mutta kaikki me tunnemme ihmisiä, jotka ovat hienoja, sitoutuneita Jumalan palvelijoita ja joilla on elämässään tai työssään vaikea vaihe. 

                      Jos te rukoilisitte niiden puolesta, joiden tiedätte tarvitsevan tätä rukousta, niin Herra kätkee varmasti suojelukseensa ne joiden puolesta te rukoilette ja joiden puolesta minä rukoilen. Tässä maailmassa eläminen on jo kyllin vaikeaa, ja työhön ja liiketoimiin liittyvät jutut tekevät sen vielä vaikeammaksi. Ja niin kuin me rukoilemme paljon hengellisten asioiden ja terveyteen liittyvien asioiden puolesta, meidän on tärkeä rukoilla myös veljillemme taloudellista tasapainoa ja siunausta.

 Rukoilkaa rauhaa Jerusalemille ja uskokaa Jumalan lupauksiin!

Joseph Shulam