Valikko Sulje

Jerusalemin Rukouslista 17.1.2019

Netivyah

Rukouslista 17.1.2019

Joseph Shulam, Lissabon, Portugal

Olen nyt ollut viikon Portugalissa. Menin ensin Lissabonista Portoon, joka on Portugalin pohjoisosassa, ja sitten takaisin Lissaboniin, eteläiseen Portugaliin. Tämän matkan päätarkoituksena on sopia lopullisesti kaikista suunnitelmista ja järjestelyistä seuraavaa suurta kansainvälistä konferenssia silmällä pitäen, joka pidetään Espanjan ja Portugalin Inkvisition uhreiksi joutuneiden oikeuksien palauttamiseksi. Juutalaisvaino pakkokäännytyksineen alkoi 1472 ja päättyi (jos se nyt koskaan on päättynytkään) vuonna 1824. Iberian niemimaalla ja sen ulkopuolellakin juutalaiset joutuivat kokemaan helvettiä maan päällä noin 350 vuotta. Tuona aikana useat sadat tuhannet juutalaiset pakotettiin kääntymään katolisuuteen; ne kymmenet tuhannet juutalaiset, jotka yrittivät säilyttää juutalaisen identiteettinsä, vedettiin kirkollisten oikeusistuimien eteen harhaopista syytettyinä, ja heidät poltettiin roviolla. Muiden juutalaisten järjestöjen ohella me Netivyassa yritämme auttaa näiden juutalaisten jälkeläisiä löytämään juurensa ja saamaan takaisin juutalaisen identiteettinsä ilman että heitä pakotetaan kääntymään ortodoksijuutalaisuuteen. Jumalan armosta olemme pystyneet saamaan tässä asiassa aikaan lähes mahdottomalta tuntuvia saavutuksia.

Pankaapa muistiin seuraavat asiat:

1.                   Konferenssin ajankohta:         17.-19. toukokuuta 2019

2.                   Konferenssipaikka:                                    Castelo de Vide, Portugal

3.                   Konferenssimaksut:                                    Tulkaa vain paikalle ja liittykää joukkoon. Teidän täytyy vain saapua konferenssipaikalle ja maksaa vaatimaton summa majoituksesta ja ruuasta.

4.                   Konferenssia seuraa rukousmatka neljään kaupunkiin, joissa kirkon oikeusistuin tuomitsi ja teloitti juutalaisia siksi, että he olivat juutalaisia ja noudattivat joitain juutalaisia tapoja, tällaisia olivat mm pääsiäisenvietto ja kynttilöiden sytyttäminen perjantai-iltaisin. Tämä kierros on erittäin tärkeä; se on rukousta ja esirukousta espanjaa puhuvien juutalaisten suuren herätyksen ja Israeliin ja juurilleen palaamisen puolesta, se on katumusta ja se on valmistautumista tulossa olevaan herätykseen ja juutalaisten kotiinpaluuseen.

5.                   Konferenssin puhujina on hyvin tärkeitä puhujia ja opettajia Israelista, Portugalista, Aasiasta, USAsta, Englannista, Hollannista ja muista paikoista.

6.                   Konferenssissa jaetaan paljon tietoa ja käydään hengellistä taistelua tämän suuren historiallisen läpimurron saamiseksi, joka on niin tärkeä ja tarpeellinen näiden juutalaisten ennalleen asettamisen ja Israelin ja Alijan kannalta.

Matkajärjestelyjä ja hintatietoja varten ottakaan yhteyttä Ana Mendesiin Osiris-matkatoimistosta, joka vastaa suunnitelmista ja hinnoista. Hänen yhteystietonsa ovat tässä:

Ana Mendes

Incoming Department

Avenida Marqués de Tomar, 35 A  1050-153 LISBOA PORTUGAL

Puhelin: +351 21 132 79 61    Fax: +351 21 318 26 69

Sähköposti/Skype: ana.mendes@osiris.pt

Lähettäkää myös kopiot kaikesta kirjeenvaihdostanne herra Carolino Tapadejolle:

Carolinotapadejo@gmail.com

Samoin pormestarin sihteereille,  Angela.maximiano@cm-castelo-vide.pt  ja 

Patricia.martins@cm-castelo-vide.pt

Nämä kolme leidiä, Ana, Angela ja Patricia, pitävät huolen siitä, että

1.                   teillä on majoitus konferenssin ajaksi

2.                   teillä on kuljetus Lissabonin lentokentältä Castelo de Videen

3.                   teille on varattu hotelli, jos haluatte mukaan kolmen päivän rukousmatkalle

4.                   Ana Mendes ilmoittaa teille matkan hinnan ja muun tarpeellisen tiedon mm tarvitsemastanne matkavakuutuksesta ja matka-asiakirjoista.

Haluan korostaa, että tämä matka ei ole huvimatka, jolla vain käydään tärkeillä paikoilla. Tämä matka on osa suurta hengellistä taistelua, jota käydään niiden miljoonien juutalaisten vapauttamiseksi, jotka ovat olleet katolisen kirkon vankeina lähes 400 vuotta, niin kuin israelilaiset Egyptissä. Nyt on tullut aika päästää heidät vapaiksi. Taistelu Egyptissä ja taistelu pääsystä luvattuun maahan tänä päivänä on aivan yhtä kiivas ja yhtä tärkeä kuin se oli Mooseksen ja Aaronin päivinä. Teiltä vaatii uhrausta tulla mukaan ja osallistua tähän taisteluun. Castelo de Viden kaupunki, pormestari ja sihteerit ja hallinto sijoittavat rahaa ja aikaa, jotta tästä konferenssista tulisi menestys.

Totta puhuen olin melkein kuin kuivaksi puserrettu rätti ja valmis luovuttamaan, mutta näin kaupungin ei-uskovan pormestarin nousevan taistelemaan asian onnistumisen puolesta. Kaupunki on sijoittanut paljon rahaa sovittaakseen historian tapahtumat. Meidän on oltava siellä mukana auttamassa avaamaan Israelin ovia, jotta nämä kadoksissa olleet Iberian niemimaan (Espanjan ja Portugalin) juutalaiset pääsevät muuttamaan Israeliin. Tärkeät ihmiset uhraavat aikaansa ja rahaansa ollakseen mukana ja liittyäkseen taisteluun näiden vihan, antisemitismin, nurkkakuntaisuuden ja tekokristillisyyden uhrien vapauttamisen puolesta. Odotan teidän tekevän kaikkenne päästäksenne tulemaan mukaan, rukoilemaan ja esirukoilemaan ja oppimaan ja osallistumaan tähän aikamme suureen tapahtumaan.

Ensimmäisen konferenssin kohdalla kävi samoin. Ihmiset olivat vastahakoisia, eivätkä uskoneet, että moisella pienellä konferenssilla olisi mitään vaikutusta. Vuonna 2010 tässä samassa paikassa pidetty konferenssi muutti Anussim/Marranojuutalaisten historian, sillä se toi maailman tietoisuuteen sen, että näitä uhreja oli todella olemassa tänä päivänä ja että heidän kärsimyksensä jatkuivat edelleen, ja että he tahtoivat palata kotiin Israeliin ja juutalaisille juurilleen.

Tehkää kaikkenne päästäksenne mukaan! Säästäkää rahaa ja tulkaa tähän konferenssiin rukoilemaan, oppimaan, rohkaisemaan ja tekemään mahdolliseksi Alija näille espanjankielisen maailman kadoksissa olleille juutalaisille. Ja jos teillä on kysyttävää, kirjoittakaa minulle ja lähettäkää kopio edellä mainituille leideille, niin me keksimme yhdessä teille ratkaisun.

Ja sokerina pohjalla: Portugal on kaunis keväällä! Saatte nauttia luonnon kauneudesta.

Turvallisuussyistä en luettele niiden tärkeiden ihmisten nimiä, jotka ovat sitoutuneet jo tulemaan ja jotka ovat vahvistaneet tulonsa. Mutta voin kertoa, että meillä on jo pitkä lista suurlähettiläitä, diplomaatteja, akateemisia henkilöitä ja muita, joilla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, että nämä Jumalan profeetalliset päämäärät seurakunnan ja Israelin suhteen täyttyvät tulevaisuudessa.

Tämän viikon Tooran lukujakso sopii hyvin näiden aikojen henkeen. Mooses ja Aaron seisovat faraon edessä ilmoittamassa viimeisiä Egyptiin kohdistuvia vitsauksia antaen faraolle mahdollisuuden joko päästää Israelin lapset lähtemään tai kovettaa yhä sydämensä. Farao valitsi väärin, ja niin sekä hän että hänen perheensä ja koko Egypti joutuivat maksamaan hinnan. Herran kansa lähti Egyptistä, ja Jumalan kunnia kukisti Egyptin sotavaunut ja sotaväen.

Meidän tulee tietää, että aina kun ihminen on taistellut Jumalaa vastaan, Jumalan käsi on saanut aina yliotteen. Historian loppuvaiheissakin tulee olemaan näin. Ihmiset ajattelevat, että kaikki toivo on mennyttä, eikä ole enää pelastusta vanhurskaalle, mutta Jumalan valo on loistava oikeaan aikaan ja oikealla tavalla, ja pasuuna on soiva ja vihollisen on peräännyttävä ja Jumalan lapset palaavat kotiin ilosta ja riemusta hihkuen. Ole sinäkin lunastettujen joukossa ja palaa kotiin iloiten!

Rukoilkaa Israelin puolesta  –  vaalit on määrätty pidettäväksi 9.4.19, vain muutama päivä ennen Pääsiäispyhiä. Israelin poliittinen näyttämö on hajoamassa sirpaleiksi. On olemssa mahdollisuus, että pääministerimme joutuu syytteeseen vakavista lahjusten vastaanottamisrikoksista. Koko maa keinuu ja vapisee, poliittisella näyttämöllä kaikki ovat kaikkia vastaa. Rukoilkaa Israelille rauhaa, yhtenäisyyttä ja hyvää tahtoa johtajiemme välille ja kansamme keskuuteen. Tällaisella hetkellä, kun koko maailman katseet ovat kohdistuneet meihin, me emme todellakaan kaipaa jakaantumisia tässä kansassa. Meidän oma häpeämme tuo häpeää HERRA Jumalalle, joka on kaiken luomakunnan isä. Rukoilkaa, rukoilkaa, rukoilkaa meidän puolestamme, ja pysykää Israelin rinnalla –  Israel on lopun ajan ihmelääke koko maailmalle.  Vihollisen työnä on hämmentää ja saada aikaan sekaannusta ja jakaantumisia ja häpeää. Pyydämme Jumalalta armoa ja viisautta tälle kansalle ja kansamme johtajille.

Rukoilkaa Netivyan ja Roeh Israel seurakunnan puolesta. Edessämme olevat haasteet ja Herran meille avaamat mahdollisuudet ovat todella suuret. Tarvitsemme rukouksianne ja tukenne on todella tärkeää. Herra antaa meille niin haasteita kuin mahdollisuuksiakin.

Rukoilkaa Marcian puolesta ja minun puolestani, poikamme Barryn ja hänen perheensä puolesta, tyttäremme Danan ja tyttärentyttäremme Noaamin puolesta.

                      Rukoilkaa erityisesti minun puolestani. Tulevalla viikolla pidän seminaarin Amsterdamissa. Opetan profeetta Hesekielistä 20-23.1.2019. Paikkana on rakennus, jossa Beit Yeshua seurakunta kokoontuu lähellä Rai´ta Amsterdamissa. Osallistumismaksua ei ole, mutta ilmoittautuminen tarvitaan. Rukoilkaa puolestani, ja taistelkaa kanssani, sillä Euroopassa raivoaa nyt hengellinen sota. Voiton Jumalan on oltava voitokas.

Henkilökuntamme on valmistanut linkin, jota klikkaamalla saatte lisää tietoa Netivyan 40-vuotisjuhlakiertueesta.  Huomaattehan, että teidän täytyy ilmoittautua tähän hyvin erityiseen Netivyan 40-vuotistaipaleen juhlintaan. Teidän täytyy maksaa myös ennakkomaksu hotellivarauksista ja maakuljetuksista. Ennakkomaksu on 200 US$. Alempana on linkkejä, joiden kautta pääsette heti maksupaikalle.

Katsokaa ilmoittautumiskaavake: https://netivyah.org/40th-anniversary-registration/

Paypalin kautta voitte maksaa: Netivyah 40th Anniversary Tour – first deposit:

https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=5BN4C3KBPMY4U

Second payment:

https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=AM4PQTL9P2LDE

Final payment:

https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=6DS6RQA9DDGWY

 Muistakaa rukouksin rakasta veljeämme Jacob Damkania. Hän ei ole vielä entisellään, mutta pääsi jo sairaalasta kotiin, mikä ilahduttaa häntä ja hänen uskollista vaimoaan Elishevaa, onhan mukavampaa kun Jacob on kotona. Muistakaa heitä molempia rukouksin.

                      Muistakaa rukouksin kallista sisarta, Courtneya. 

Lisään kaksi hyvin tärkeää rukouspyyntöä: Amir, Amiran poika, on nuori mies, isä ja aviopuoliso, ja eräiden hyvin läheisten arabi/palestiinalaisystäviemme veljenpoika. Hänellä on erittäin vakava syöpäsairaus, hän tarvitsee HERRAN armahtavan käden parantavan kosketuksen.

                      Toinen Herran parantavaa kättä tarvitseva perhe on Ruotsissa, Terttu ja Tapio Luca. He ovat oikeita rukoustaistelijoita Israelin ja Netivyan puolesta. Heillä on vakavia terveysongelmia, rukoilkaamme parantumista.

                      Rukoilkaa edelleen DFW:ssä asuvan Huchin perheen Lion-vauvan puolesta. Pikku-Lion on saanut kemoterapiaa ja voi jo paremmin.

                      Rukoilkaa Helsingissä asuvan juutalaisen veljemme Hillelin puolesta. Rukoilkaa Pattyn, Andrean ja Tineken puolesta. He asuvat Hollannissa ja kaipaavat Jumalan parantavan käden kosketusta. Rukoilkaa Jerusalemissa asuvien Julian ja Victorin, kalliin sisaren ja veljen,  puolesta, että Jumala auttaisi heitä ja parantaisi heidät. Sveitsissä on kallis sisar, Paula, joka on ennakkoluulojen uhri. Rukoikaa taivaallista läpimurtoa Paulan elämään.

                      Rukoilkaa Kiinassa asuvan kalliin sisaren, Zhou Wenrilanin puolesta. Intiassa on kallis veli Isaac, joka rakastaa syvästi Herraa ja Israelia. Hänellä on munuaistauti, ja hän joutuu käymään dialyysissä monta kertaa viikossa.

                      Pyydän teitä rukoilemaan Kiinassa asuvan kalliin sisaren puolesta, joka tekee niin paljon Jumalan valtakunnan työtä. Hänen nimensä on Ema! Hänellä on suuri taakka suuresta koulusta, joka tarvitsee Herran siunausta ja että Herra avaisi kaikki siunauksen ovet ja mahdollistaisi menestyksen niin fyysisessä kuin hengellisessä maailmassa.

                      Rukoilkaa Margaretan puolesta, tämän kalliin sisaren, jolla on hätää ja ahdistusta uskonsa tähden. Hänen äitinsä Margarite G Tennesseestä on juuri päässyt Herran luo. Margarite ja hänen puolisonsa William olivat niitä vilpittömimpiä, rehellisimpiä ja omistautuneimpia Messiaan opetuslapsia, joita meillä on ollut etuoikeus tuntea ja pitää ystävinämme. Nyt heidän poikansa Kenneth tarvitsee Jumalan armollisen käden parantavaa kosketusta.

                      Rukoilkaa Um Abu-Eidin puolesta. Hän on kallis iäkäs arabisisar. Rukoilkaa, että hän paranisi ja saisi voimia.

                      Rukoilkaa seuraavien veljien ja sisarten puolesta, jotka voivat jo paremmin, mutta tarvitsevat yhä Jumalan laupiaan käden parantavaa kosketusta:  George, Gary, Melanie, Aharon. Rakas veljemme Yuri Marianenko kuoli kuluneella viikolla ja on päässyt kotiin Luojansa luo. Rukoilkaa Marianenkon perheen puolesta, kun he istuvat seitsemän päivää suremassa isää, puolisoa ja isoisää. 

Rukoilkaa seuraavien sisarten ja veljien puolesta, heidän terveytensä puolesta: Sarit, Ahuva, Leah, Ilana, Miriam, Yehuda H, David Stern, Paulo, Noami, Tim Tucker, Anne-Mirjami, Satu-Maria, Sini-Tuulia, Eveliina, Anna-Maija, Erkki ja Sirpa, Keijo ja Salme, Eva H ja Pekka, Horace ja June (Marcian vanhemmat), Marcelon vanhemmat, Curita Sensei, Aben perhe, Toru, Takeo Sensei, Daisuke Sensei, Tomoko San,Sadako San, Yumi ja hänen isänsä, pastori Oharah Okinawassa. Louisa ja Tony Hong Kongissa.

 Rukoilkaa parantumista Ritva Huhtalalle ja sisar Oksaselle. Kannan erityistä huolta veli Gohista ja hänen perheestään, ja sisar Christystä, sisar Laurelista ja veli Michael Knezevichistä. Lisään vielä yhden veljen Brasiliasta, joka asuu nyt Portugalissa. Hänellä on vakavia perheongelmia. Hänen nimensä on Ismael Alves.

                      Jos te rukoilisitte niiden puolesta, joiden tiedätte tarvitsevan tätä rukousta, niin Herra kätkee varmasti suojelukseensa ne, joiden puolesta te rukoilette ja joiden puolesta minä rukoilen. Tässä maailmassa eläminen on jo kyllin vaikeaa, ja työhön ja liiketoimiin liittyvät paineet tekevät sen vielä vaikeammaksi. Ja niin kuin me rukoilemme paljon hengellisten asioiden ja terveyteen liittyvien asioiden puolesta, meidän on tärkeä rukoilla myös veljillemme taloudellista tasapainoa ja siunausta.            

                                             Rukoilkaa rauhaa Jerusalemille ja uskokaa Jumalan lupauksiin!

                                                                                                             Joseph Shulam

P.S. Nyt kaikki on selvitetty teille ja voitte ottaa yhteyttä ja ilmoittautua ja saada hintatiedot kaikesta mihin haluatte osallistua, jotta tämä tärkeä konferenssimatkanne onnistuisi. Tietoja ilmoittautumisesta ja hotellin varaamisesta Portugalissa 17-19.5.19  pidettävään Marrano/Anussim-juutalaisia koskevaan tärkeään kansainväliseen konferenssiin ja sitä seuraavaan kiertueeseen 20-24.5.19 saatte Ana Mendesiltä (katso alhaalta), jonka kautta hoituvat hotellin varaamiset, kuljetukset Portugalissa ja rukouskiertue neljässä kaupungissa, joissa Inkvisitio kävi oikeutta juutalaisia vastaan ja tuomitsi heidät kidutettaviksi ja kuolemaan.

Ana Mendes, 

Incoming Department

Avenida Marqués de Tomar, 35 A  1050-153 Lisboa, Portugal

Puhelin (+351) 21 132 79 61  Fax (+351) 21 318 26 69

sähköposti/Skype ana.mendes@osiris.pt