Site icon Israel-Apu ry

Netivyan kiitoskirje


Heinäkuu 2017

Shalom, rakkaat Netivyah’in  ystävät.  Kesä on virallisesti saapunut Israeliin, lapset aloittavat lomansa kouluista ja lämpötila ulkona on melko lämmin, tehden kaikki ulkoilma kesä harrastukset nautittaviksi kaikille.

Meille on siunaus, että Yudah  palvelee ja opettaa 20 nuorta  , 13- 18 vuotiaita. Yksi viimeisimmistä toiminnoista oli Raamattu tietokilpailu, jossa lapset oli jaettu kahteen ryhmään ja heidän piti vastata 20 kysymykseen raamatusta käyttäen ainoastaan raamattua apunaan; ei herra Googlea tai muuta apua!  Eilen he juhlivat lukuvuoden  loppua,  koko ryhmä ja heidän perheensä grillaten  ja retkeillen. Se oli  suurenmoinen yhdessäolon ja hauskanpidon hetki. Olemme laajentamassa stipendi ohjelmaamme rohkaistaksemme opiskelijoitamme olemaan vapaaehtoisia  perustasolla,  auttamaan mitä kykyjä sitten tarvitaankaan, osoittaen siten Jumalan rakkautta kanssa Israelilaisille käytännöllisellä ja merkityksellisellä tavalla. Elokuussa, Joseph ja Daniel matkustavat Taiwaniin opettamaan  Asian messiaaniselle forumille osana laajennettua opetusmatkaa muutamissa  Kauko idän maissa.

Haluamme kiittää teitä kaikkia jatkuvista rukouksistanne, rakkaudestanne ja meidän tukemisesta ja Pyydämme Jumalan siunauksia teille ja perheillenne. rukoilemme myös hyvää kesäistä laatuaikaa, rakkaitten ja yhteisönne kanssa

rakkaudella ja siunaten

Netiyah’in  henkilökunta

Exit mobile version