Jerusalemin rukouslista 20.4.2018

admin /

Jerusalemin rukouslista, 20.4.2018, Joseph Shulam
 

Tänään (19.4.2018) oli Israelin itsenäisyyden 70-vuotisjuhlapäivä. Seurakunnallamme oli perinteinen piknikki Danya –puistossa. Joka vuosi Israelin itsenäisyyspäivänä seurakunnallamme on piknikki. Meillä on kaksi kookasta grilliä ja ihmiset tuovat lihaa grillattavaksi. On aina liian paljon ruokaa, koska seurakunnan väki tuo ylimääräistä ruokaa, ja on aina vieraita, jotka ilmaantuvat mukaan piknikille. Israelilaiset rakastavat ulos luontoon menemistä mukanaan grillinsä ja tonneittain ruokaa. Luonnossa vietetään jonkin aikaa ja samalla syödään runsaasti. Tänään, niin kuin joka vuosi, Israelin ilmavoimilla oli lentonäytös, jossa oli mukana kaiken tyyppisiä koneita, joita ilmavoimilla on. Tänään ensimmäistä kertaa F35 häivetekniikalla varustetut taistelukoneet halkoivat Israelin taivaita. Israel on todella ihmeellinen maa. Israel rakennettiin toisen maailmansodan aikaisen holokaustin tuhkia päälle. Kansakunta, joka oli 2000 vuotta ilman kotimaata, ilman kieltä, ilman hallitusta ja jopa ilman postimerkkiä, on voittanut 12 Nobelin palkintoa vuodesta 1965 lähtien.

Jotkut keksinnöt, jotka kehitettiin Israelissa, ovat muuttaneet maailmaa:
 
Pisarakastelu israelilaisessa taimitarhassa.

1.     Ulkokaton aurinko-kuumavesi-järjestelmä. 

2.     Laser-suuntaus näppäimistö, jota käytetään tablettitietokoneessa.

3.     Rautakupoli -ohjustorjuntajärjestelmä. 

4.     (Tietokoneen) kiintolevy

5.     Kvasikide –malli, jonka keksi Nobel-palkinnon saaja Dan Shechtman, (professori) Israelin Teknillisestä laitoksesta. 

6.     Navigaattori (WAZE – GPS – International), joka on paras maailmanlaajuinen paikallistamisjärjestelmä (GPS) (vieläkin vapaa), opastussovellus. 

7.     Kirsikkatomaatti kaikkine muotoineen ja väreineen.

8.     laboratory.Haifa, at Intel’s Israel from IBM that was designed in CPU PC – the first Intel 8088The  (mikroprosessori, tai mikrotietokone?)

9.     Quicktionary – a pen-sized scanner able to scan words or phrases and immediately translate them into other languages.Electronic dictionary Quicktionary (Sähköinen sanakirja, joka on kooltaan kynän kokoinen skanneri, joka voi skannata sanat tai sanonnat ja kääntää ne välittömästi muille kielille).

10. Laster Keyboard – virtual keyboard is projected onto a wall or table top and allows to type handheld computers and cell phones.Laser Keyboard (Laser –näppäimistö – näennäinen näppäimistö suunnataan seinälle tai pöytätietokoneeseen ja sillä pystytään kirjoittamaan käsissä pidettäville tietokoneille ja kännyköihin).

11. VocalTec (VoIP) based PC to Phone software solution – developed by Voice over Internet ProtocolThe first  (Skype?, puhuminen tietokoneiden välityksellä?).

12. Babylon, a single-click computer translation, dictionary and information source utility program, developed by Amnon Ovadia.Babylon (Babylon, yhden painalluksen avulla saatu käännös, sanakirja tai tietolähde-hyötyohjelma, jonka kehitti Amnon Ovadia).

13. a Umoove Israel is located in eye tracking only solution for face and software that invented a startup company high-tech, (näkökövainnointiin liittyvä tutkimus, jolla on merkitystä mm. liikenneturvallisuudessa ?).

14.  ICQ and later procured by AOL.Mirabilis software developed initially in 1996 by the Israeli company Instant Messaging, (Israelilaisen yhtiön alkuaan v. 1996 kehittämä reaaliaikainen tekstiviestien vaihto internetissä).

15. Viber, Viber reached 200 million users in May 2013.Talmon Marco entrepreneur American-Israeli, a proprietary cross-platform instant messaging voice-over-Internet Protocol application for smartphones.  Developed by Viber (Amerikkalais-israelilaisen yrittäjä Talmon Marcon älypuhelimille kehittämä sovellus, joka mahdollistaa esim. nettikokouksen tai -konferenssin pitämisen. Tämä keksintö saavutti 200 miljoonaa käyttäjää toukokuussa 2013). 

16. GetTaxi, drivers using the its proprietary GPS system, enabling users to order a cab either with their smartphone or through the company’s website. It was founded by Israeli entrepreneurs Shahar Waiser and Roi More.taxi, an application that connects between customers and GetTaxi. (Autonkuljettajien käyttämä GPS –järjestelmän sovellus, joka mahdollistaa käyttäjänsä tilaamaan taksin joko älypuhelimellaan ja taksiyhtiön verkkosivun kautta. Tämän toiminnon perustivat israelilaisyrittäjät Shahar Waiser ja Roi More).

17. vision-based Mobileye, rely on Mobileye’s technology.BMW Many companies developing autonomous vehicles, such as [45] (ADAS) providing warnings for collision prevention and mitigation.advanced driver-assistance systems, (autoiluun liittyvä kolareiden torjuntaan tähtäävä keksintö, joka varoittaa kuljettajaa lähestyvästä vaaratilanteesta).

18. The UZI submachinegun. (konetuliase, tietyllä tekniikalla varustettu)

19.The Tavor IMI TAR – 21 – Submachinegun.( konetuliase, tietyllä tekniikalla varustettu) 

On tärkeämpiä keksintöjä, joita kehitettiin Israelissa viimeisten 70 vuoden aikana, mutta kaikkein suurinta on se, että lähes 2000 vuoden maanpakolaisuuden jälkeen on olemassa juutalainen valtio siinä maassa, jonka Jumala antoi Aabrahamille ja hänen siemenelleen ikiajoiksi. (Ks. 1. Moos. 13:15) 


Täyttymys Jumalan lupauksille, jotka hän antoi Abrahamille, Iisakille, Jaakobille, kuningas Daavidille, Jesajalle, Jeremialle, Hesekielille, Hoosealle, Aamokselle ja kaikille muille profeetoille ja Jeshualle Messiaalle ja hänen apostoleilleen. 

Elämme ihmeellisen sukupolven ajassa, jolloin loputon tieto on kaikkien saatavilla henkilökohtaisen laitteemme kuten älypuhelimen pienen näytön koskettamisella. Kyllä, ottaen huomioon kaiken sen, minkä ihminen on kehittänyt – Jumalan Sanan ja lupausten täyttymys nousee niiden kaikkien yläpuolelle. Kansakunta kuten feeniks-lintu on palannut takaisin elämään.

Puistossa, jossa olimme tänään piknikillä, on 100 oliivipuuta. Vuonna 1988 ne oli jätetty sinne kuivumaan ilman yhtä ainutta vihreä lehteä ja ilman mitään juuria. Vuonna 1990 ne istutettiin tyhjään peltoon. Jerusalemin suuren lumimyräkän jälkeen vuonna 1991 – kokonaan kuivat oliivipuut alkoivat kasvattaa uusia oksia ja vihreitä lehtiä. Tänä päivänä me nautimme näiden suurten oliivipuiden varjosta, puiden, jotka olivat kerran kuolleet. kuivat ja hyödyttömät, mutta jotka nyt ovat vihreitä ja antavat suurenmoisen oliivisadon, josta saadaan oliiviöljyä ja oliiveja syötäväksi.

Rukoilkaa edelleen nuoren Gabi –nimisen neitosen puolesta. Gabi tarvitsee erityistä Jumalan parantavaa kosketusta. Hän on 8-vuotias.

Rukoilkaa edelleen Julian puolesta. Hän on vielä sairaalassa mutta paremmassa kunnossa. 

Jatkakaa rukousta erään rakkaan sisaren puolesta nimeltä Zhou Wenrilan. Hän asuu Kiinassa.
   

Rukoilkaa Netivjan raha-asioiden puolesta. Emme ole vielä saaneet rakennetuksi loppuun saakka televisio- ja audionauhoitusstudiota.


Rukoilkaa niiden siementen puolesta, joita istutamme sähköisen median kautta, että ne kantaisivat hedelmää niin hengellisesti kuin kaikkinaisissa Jumalan työn piiriin kuuluvissa suhteissa, kumppanuuksissa ja yhteistyössä ja levittäessämme Hyvää Uutista kaikkialle maailmaan.

Rukoilkaa Netivjan nuorisotyön puolesta. Meillä on nyt uusi sarja nuoria, aivan ihmeellisiä ja erittäin lahjakkaita, ja nuorisotyönohjaajat Rafael ja Juuda tekevät aivan loistavaa työtä. He tarvitsevat rukouksianne, johdatusta, varjelusta ja tukea. Tämä on jo kolmas Munchkins-ryhmä, jota Netivjassa kasvatetaan ja koulutetaan tiedoissa ja taidoissa.  Nykyiset ohjaajat ovat kumpikin Munchkins-ohjelman suorittaneita; Juuda ensimmäisestä ryhmästä ja Rafael toisesta. On todella syytä panostaa tähän hienoon nuorisoon ja nähdä heidän menevän Israelin Puolustusvoimiin ja palvelevan maataan ja Herraansa.

Rukoilkaa Netivjan stipendirahasto-ohjelman puolesta. Olemme myöntäneet jo yli 20 vuoden ajan stipendejä opiskelijoille, jotka ovat Jeshuuan opetuslapsia ja jotka opiskelevat Bona-Fide akateemisissa oppilaitoksissa Israelissa. Näitä stipendejä on annettu ja annetaan edelleenkin Jeshuuan opetuslapsille, niin juutalaisille kuin arabeille.  Tällä hetkellä avustamme yli 15 opiskelijaa, jotka opiskelevat jossain Israelin yliopistoista, ja rukoilemme Herralta varoja, että ensi vuonna voisimme auttaa 20 opiskelijaa. Vuosittainen avustussumma opiskelijaa kohti on 2000$.  Tämä summa kattaa suurimman osan israelilaisten opiskelijoiden opintomaksusta kansallisissa yliopistoissa Israelissa. Se on suuri apu näille tuleville johtajille tässä maassa ja Messiaan Ruumiissa. Miettikää, voisitteko tukea tätä ohjelmaa.


Rukoilkaa erityisesti vaimoni Marcian puolesta ja hänen terveytensä puolesta. Hän kärsii diabeteksesta, reumasta ja vanhuuden vaivoista. Rukoilkaa, että Herra armossaan koskettaisi Marciaa parantavalla kädellään ja lohduttaisi häntä ja palauttaisi hänelle hänen entistä fyysistä voimaansa ja energiaansa, ja päästäisi hänet kivuista.


Rukoilkaa tyttäreni ja tyttärentyttäreni puolesta. Rukoilkaa heille terveyttä, voimaa ja toimeentuloa.

Rukoilkaa Alexandran puolesta. Hän on nuori nainen, uusi morsian. Etsimme HERRAN parantavaa ja voimaannuttavaa siunausta Alexandralle ja hänen aviomiehelleen.


Rukoilkaa Margaretan, ortodoksijuutalaisen sisaren puolesta.

Rukoilkaa erityisrukous Rubyn terveyden puolesta. Rukoilkaa hänelle voimia, ja pyytäkää Jumalaa parantamaan hänet.

Rukoilkaa rakkaan, vanhan, hurskaan Um Abu Eid-nimisen musliminaisen puolesta. Hän on vanha ja sairas ja tarvitsee Jumalan laupeutta. 

Rukoilkaa Tineken, nuoren naisen puolesta, jonka tila on vakava syövän tähden. 

Pyydän teitä rukoilemaan edelleen pastori Georgen ja hänen vaimonsa Bidan puolesta. He asuvat Belo-Horizontessa. Rukoilkaa Belo-Horizonten Inkvisitiomuseon puolesta ja ”Teaching from Zion” palvelutyön puolesta, myös Belo-Horizontessa.

Rukoilkaa Portugaliin suunnittelemamme konferenssin puolesta, jonka teema on Anussimien ennalleen palauttaminen hengellisesti heidän aitoon identiteettiinsä juutalaisina ja myös fyysisesti takaisin kotiin Israeliin. Konferenssi pidetään, jos Herra suo, toukokuussa 2019.

Rukoilkaa edelleen näiden veljien ja sisarten puolesta, jotka kamppailevat tämän maailman ongelmien kanssa ja tarvitsevat jumalallista viisautta ja apua saadakseen paremman työpaikan ja työtä. Heillä on lisäksi muita ongelmia, ei fyysistä sairautta, vaan koettelemuksia elämässään: herra Jung ja sisar Lee. Rukoilkaa Tonyn ja Luizan, H.K:ssa olevien rakkaiden veljiemme puolesta. Erityistä huolta kannan rakkaasta veljestämme Goh´sta ja hänen perheestään, sekä sisar Christystä, sisar Laurelista ja veli Michael Kenzevicistä ja Abe Sanista perheineen, johon kuuluu myös satavuotias anoppi Sadako San, Japanissa. 

Muistakaa rukouksissanne edelleen Garya ja Melanieta Jerusalemissa.

Rakas veljemme Hillel Suomessa tarvitsee rukouksiamme monien asioiden, myös terveyden, puolesta.

Aharon (Donin ja Nancyn poika) kärsii yhä aivokasvaimesta. Muistakaa häntä ja hänen perhettään. Muistakaa Yuri Marianenkoa (eturauhassyöpä), hän oli leikkauksessa ja odottaa nyt tuloksia.

Älkää unohtako ihania vanhempia veljiämme ja sisariamme: Ahuva Ben Meir, Sarit, Miriam, Ilana ja Lea. Veljemme Yehuda H kaipaa myös Jumalan parantavaa kosketusta. Ja rukoilkaa erään rakkaan pariskunnan puolesta.

Rukoilkaa David Sternille voimia ja parantumista. Marthakin tarvitsee rukouksiamme voimistuakseen. Koko Sternin perhe tarvitsee nyt rukouksiamme.

Kannamme Herran eteen seuraavat kalliit veljet ja sisaret: Clara, Paulo, Naomi, Tim Tucker, Anne-Mirjami, Satu-Maria, Anna-Maija, Sini-Tuulia, Erkki ja Sirpa, Keijo ja Salme, Eveliina, Eva H, Liz Georgiassa ja Marcian vanhemmat Horace ja June.

Kannamme erityisesti Jumalan armoistuimen eteen Marcelon isän ja äidin Belo-Horizontesta.

Rukoilemme seuraavien rakkaiden veljien ja sisarten puolesta: Pastori Curita Tokiossa, Toru San, Yumin aviomies, ja Yumin isä Ohara Sensei, Shoko San, Takeo Sensei ja Tomoko San, Aben perhe ja Sadako San, kaikki Japanissa. 

Eikö olekin uskomattoman ihmeellistä, että meillä on näin suuri rukousverkosto, joka kattaa koko maailman ja kokoaa erilaisista taustoista lähtöisin olevia ihmisiä rukoilemaan toinen toistensa puolesta. Messiaan klaani, ne, joilla on pääsy Kaikkivaltiaan Armoistuimen luo Jeshuuan veren kautta, voivat välittää toisista niin paljon, että uhraavat päivittäin hetkisen ajastaan muistaakseen toisella puolella maapalloa asuvia veljiä ja sisaria. Olemme nähneet Jumalan käden liikkuvan ja vastaavan rukouksiin, joita on esitetty Jerusalemin rukouslistalla -ja olemme nähneet suuria voittoja ja tapauksia, jolloin HERRA on sanonut ´Ei´ – tämän veljen tai sisaren on aika tulla nyt kotiin. Suhtautukaa rukoukseen vakavasti. 

Jumala siunatkoon teitä kaikkia ja pitäköön Abrahamille antamansa lupaukset ja siunatkoon kaikkia niitä, jotka siunaavat Abrahamin, Iisakin ja Jaakobin lapsia. Pitäköön hän teidät terveinä, iloisina ja onnellisina kaikessa mitä Herra tekee teidän elämässänne ja teitä ympäröivässä maailmassa!

Nyt on aika rukoilla palavasti rauhaa Jerusalemille ja uskoa Jumalan lupauksiin!

Joseph Shulam