Jeusalemin rukouslista 31.5.2018

admin /

Joseph Shulam, 

Jerusalemin Pyhästä Kaupungista

Tänä sapattina Tooran lukujaksot ovat Neljännestä Mooseksen kirjasta, luvut 8:1-12:16, ja Profeetoista Sakarjan kirjan luku 2:14-47, sekä Uudesta Testamentista Luukas 15:1-16:31.

Aikamoinen määrä luettavaa seurakunnassamme tänä sapattina. Viime kuukausien aikana meitä ja rakennustamme on siunattu joka jumalanpalveluksessa niin suurella kuulijajoukolla, että olemme päättäneet käyttää luovuutta, jotta paikallisilla jäsenillämme olisi istumapaikat. Aiomme varustaa seurakuntalaistemme tuolit heidän nimillään. Näin tehdään jokaisessa juutalaisessa synagogassa. Jos menette johonkin synagogaan, näette istuimilla synagogan jäsenten nimiä. Jokainen tuoli on varattu, sillä jäsenet ostavat tuolinsa joka vuosi; tämä on yksi synagogien varainkeruumuoto. Joissain Jerusalemin synagogissa istuimen hinta saattaa nousta tuhansiin Israelin sekeliin. Näin jokainen jäsen varmistaa, että vaikka hän saapuisi vähän myöhässä, hänen paikkansa odottaa häntä. Me emme tietenkään aio veloittaa siitä, että merkitsemme tuolit seurakuntalaisten nimillä, mutta toivomme, että he saapuvat ajoissa istumaan paikoilleen. Jos he ovat 30 minuuttia myöhässä, joku toinen on jo vallannut heidän paikkansa. Tämä ongelma on askarruttanut johtoryhmäämme, ja pyydämme rukouksessa Pyhän Hengen viisautta ja ohjausta päätöstä tehdessämme. Meidän on tehtävä joitain järjestelyjä voidaksemme ottaa vastaan vierailijoita, mutta samalla meidän on jätettävä tilaa ja paikkoja uskollisille paikallisille jäsenillemme. Rukoilkaa viisautta ja ymmärrystä niin johtoryhmälle kuin jäsenillemmekin.

Israelilla oli hyvin vaikea viikko Gazan tilanteen johdosta. Muutaman viime viikon aikana Hamas ja islamilaiset ääriliikkeet Gazassa ovat yrittäneet murtaa raja-aidan ja hyökätä Israelin sotilaita ja Gazan rajan lähellä olevia kyliä vastaan. Hamas-terroristit kokosivat 40.000-50.000 naista ja lasta ja koko joukon terroristeja Israelin ja Gazan väliselle raja-aidalle. Terroristit yrittivät sijoittaa pommeja aidan vierustalle, he yrittivät leikata aitaan aukkoja, joista he tunkeutuisivat vahingoittamaan ja sieppaamaan sotilaita. Israel seisoi lujana ja teki parhaansa pitääkseen rintamalinjansa ja ampuakseen niin vähän arabeja kuin suinkin mahdollista. He hoitivat tilanteen hyvin. 61 terroristia surmattiin heidän yrittäessään rikkoa aidan. Haavoittuneita oli 1000, joukossa naisia ja lapsia. Nämä viattomat ihmiset, naiset, lapset ja vanhukset, oli pakotettu tulemaan aidalle ihmiskilviksi. Kun Hamasin joukot näkivät, ettei heidän juonensa onnistunut, he alkoivat lähettää leijoja, joissa oli palopommeja, jotka sitten polttivat vehnäpellot monista israelilaisista kylistä. Kun Gazan terroristit näkivät, että Israel oli kehittänyt aseet leijojen tuhoamiseen, he alkoivat ampua raketteja Gazan rajan lähellä oleviin israelilaisiin kyliin ja kaupunkeihin. Israelin oli pakko vastata, ja he todella vastasivat,vieläpä erittäin fiksulla tavalla. Israel varoitti Hamasia ja sanoi heille, mitä paikkaa ja mitä kohdetta he aikoivat pommittaa. Niinpä sitten monia sotilaslaitoksia ja rakennuksia tuhottiin, mutta yhtään arabihenkeä ei menetetty. Hamas tuntui viimein tajuavan viestin ja pyysi tulitaukoa. Eilen tulitauko astui voimaan, kiitos Herralle, ja se tuntuu pysyvän. Rukoilkaa Israelin puolesta ja rukoilkaa myös Gazaan Iranin toimesta pesiytyneen arabiterroristijärjestön puolesta, jolla on vain yksi päämäärä, joka on tuhota Israel ja tappaa kaikki juutalaiset. Tiedämme, että tuo pirullinen suunnitelma ei toteudu, mutta emme myöskään haluaisi joutua tappamaan arabiterroristeja itseämme, maatamme ja rajojamme puolustaessamme.

Rukoilkaa Israelin ja Israelin johtajien puolesta. Rukoilkaa heille viisautta Jumalalta. Rukoilkaa, että turvallisuuspalvelumme saisi salaisen tiedon jokaisesta, joka suunnittelee ja tahtoo tuhota, tappaa tai vahingoittaa meidän olemassaoloamme täällä tässä maassa, jonka Itse Jumala antoi isällemme Abrahamille lähes 3800 vuotta sitten.

Käykää Facebookissa katsomassa Netivjan sivuja. Siellä on Juudan tekemiä uusia video-opetuksia, samoin minun uusi opetukseni Mannasta.

Rukoilkaa korealaisten veljiemme puolesta, joiden suunnitelmissa on pitää seuraava Shalom Yerushalayim -juhla Jerusalemissa viikon päästä. Nämä Shalom Yerushalayim juhlat ovat olleet siunaukseksi New York Cityssä ja viime vuonna Jerusalemissa. Näiden juhlien tarkoituksena on osoittaa Israelissa ja muualla oleville juutalaisille, että Korean kristityt rakastavat juutalaisia ja näkevät Jumalan lupausten täyttyvän juutalaisten paluussa Israelin maahan. Näiden juhlien eteen on tehty paljon työtä. Pyydän teitä rukoilemaan hyvää hedelmää, ja että Korean kristittyjen, jotka ovat Israelin ystäviä ja vilpittömiä Jeshuuan opetuslapsia, ja Israelin ja Israelin kansan välille syntyisi hyviä suhteita.

Poikani Barry on perheineen matkoilla Englannissa. Sieltä hän tulee ensi viikolla Suomeen, jossa tapaamme ja pidämme seminaarin keskisessä Suomessa ja opetamme usealla eri paikkakunnalla Suomessa. Rukoilkaa matka-armoa ja siunattuja opetus- ja palvelutunteja, ja rukoilkaa Suomessa olevien veljiemme ja sisartemme puolesta. Rukoilkaa kaikille terveyttä ja intoa palvella Jumalan Kuningaskuntaa.

 Pyydän että rukoilette vaimoni Marcian puolesta, terveyttä hänelle, nivelreuman aiheuttamien kipujen väistymistä, diabeteksen ja muistin parantumista.

Rukoilkaa Gabrielan, ihastuttavan nuoren naisen puolesta. Gabriela on aivan erityinen tyttö ja perheellemme hän on melkein kuin oma lapsenlapsenlapsemme. Kohottakaa rukouksenne Jumalan puoleen Gabrielan puolesta.Hän on sairaalassa. Rakas Gabi tarvitsee todellisen ihmeen ja läpimurron.

Helsingissä, Suomessa, on kallis juutalainen veli, Hillel, joka kaipaa myös Jumalan parantavan käden kosketusta elämäänsä ja ruumiiseensa.

Rukoilkaa Pattyn ja Andrean ja Tineken puolesta. He asuvat Hollannissa. Rukoilkaa, että Jumala parantaisi heidät.

Rukoilkaa, että Tiberiaasta oleva kallis Barry-veli toipuisi ja paranisi saamastaan aivoinfarktista. Hän on nyt kuntoutumassa kohtauksesta.

Rukoilkaa Zvin ponnistelujen puolesta. Hän on kallis veli Messiaassa, joka työskentelee rakentaakseen hoitokodin uskon perheväen vanhemmille veljille ja sisarille. Niin kuin tiedätte, Uudessa Testamentissa käsketään tekemään hyvää kaikille, mutta ennen kaikkea uskon perheväelle. Heitä ovat Jeshuuan paikalliset opetuslapset tässä maassa. Kristityt uhraavat miljoonia dollareita Israelin hyväksi ja jopa ortodoksijuutalaisille järjestöille, jotka vihaavat meitä ja Herraamme Jeshuuaa. Tämä suuri petos on jatkunut Israelin maassa vuodesta 1974 tähän päivään asti.  Älkää laiminlyökö Israelin maassa olevia veljiänne ja sisarianne. Iloitsemme siitä, että on olemassa kristittyjä, jotka tahtovat siunata Israelia. Me siunaamme Israelia paljon suuremmalla kuin rahalla ja hyväntekeväisyyslahjoituksilla. Me ja meidän lapsemme palvelemme Israelia kaikella: palvelemme Israelin puolustusvoimissa parhaissa ja altteimmissa yksiköissä, me ruokimme Jerusalemin köyhiä ja levitämme HYVÄÄ UUTISTA Kaikkivaltiaan Jumalan rakkaudesta ja armosta juutalaiselle kansalle ja maailmalle. Joten rukoilettehan Zvin ja muiden puolesta, jotka tahtovat rakentaa Jerusalemiin paikan, jossa ikääntyneet saavat nähdä Jumalan ja seurakunnan rakkauden kunnes he pääsevät Herran luo odottamaan ylösnousemusta.

Rukoilkaa sisaremme Julian ja veljemme Victorin puolesta, että he paranisivat ja että Jumala auttaisi heitä.

Rukoilkaa kalliin sisaren puolesta, jonka nimi on Zhou Wenrilan ja joka asuu Kiinassa.

Rukoilkaa Portugaliin toukokuuksi 2019 suunnitellun konferenssin puolesta.  Tämän konferenssin on tarkoitus herättää hallitusten ja maailman huomio ja nopeuttaa Anussimien (Marranojen) niin hengellistä kuin fyysistä ennallistamista luonnolliseen kotiinsa.

Rukoilkaa tyttäreni Danan ja tyttärentyttäreni Noaamin ja heidän terveytensä puolesta. Rukoilkaa heille voimia ja toimeentuloa. He ovat niin suurenmoisia ja he tarvitsevat niin valtavasti apua Jumalalta ja niin paljon voimia. Auttakoon Herra Israelin Jumala heitä Jeshuuan nimessä. Kärsimystä on jatkunut niin kauan ja niin voimakkaana. Uskon, että nyt on aika, että Herra kuulee rukouksemme.

Rukoilkaa Alexandran puolesta. Hän on nuori, vastavihitty morsian. Pyydämme, että HERRA siunaa Alexandraa ja hänen miestään terveydellä ja voimalla.

Margareta, kallis juutalainen sisar, kaipaa vapautumista.

Jatkakaa rukousta rakkaan Rubyn puolesta. Ruby on kärsinyt useita vuosia, ja on aika, että Herra kuulee rukouksemme hänen terveytensä puolesta.

Um Abu-Eid on kallis iäkäs arabisisar. Rukoilkaa, että hän parantuisi ja saisi voimia.

Listamme on yhä sama: Bida, George, Gary, Melanie, Aharon, Yuri Marianenko, Sarit, Ahuva, Leah, Ilana, Miriam, Yehuda H, David Stern, Paulo, Noami, Tim Tucker, Anne-Mirjami, Satu-Maria, Sini-Tuulia, Eveliina, Anna-Maija, Erkki ja Sirpa, Keijo ja Salme, Eva H, Horace ja June (Marcian vanhemmat), Marcelon vanhemmat, Curita Sensei, Aben perhe, Toru, Takeo Sensei, Daisuke Sensei, Tomoko San,Sadako San, Yumi ja hänen miehensä ja perheensä Okinawassa.

Rukoilkaa Louisan ja Tonyn puolesta, jotka ovat Hong Kongissa. Louisa on kallis sisar. Rukoilkaa, että hän paranee syövästä. Tony on kallis veli. Hän kaipaa parantumista tunnealueella ja Jumalan kosketusta yleensä elämässään ja liiketoimissaan. 

Kannan erityistä huolta veli Gohista ja hänen perheestään, ja sisar Christystä, sisar Laurelista ja veli Michael Knezevichistä. Moshe Daniel, veli Keniasta, pyytää rukousta palvelutyönsä puolesta ja veljiensä puolesta Keniassa.

Korjaan erästä rukouspyyntöä, joka on ollut listalla monta viikkoa. Olen pyytänyt teitä rukoilemaan Jaakko Huhtala -nimisen kalliin suomalaisen veljen puolesta, mutta rakas veljemme Jaakko kuoli jo jonkin aikaa sitten. Nyt hänen vaimonsa Ritva Huhtala tarvitsee rukouksianne; hänellä on sairautta ja hän suree miestään.

Jumala siunatkoon teitä ja pitäköön lupauksensa Abrahamille ja siunatkoon kaikkia niitä, jotka siunaavat Abrahamin, Iisakin ja Jaakobin lapsia.  Pitäköön Hän teidät kaikki terveinä, siunattuina ja onnellisina kaikessa siinä, mitä Herra tekee teidän ja teitä ympäröivän maailman hyväksi.

Nyt on aika rukoilla tosissaan rauhaa Jerusalemille ja uskoa Jumalan lupauksiin!

Joseph Shulam

Rukoilkaa rauhaa Jerusalemille ja rukoilkaa Israelissa olevien Jeshuuan juutalaisten opetuslasten puolesta.