Site icon Israel-Apu ry

Jerusalemin rukouslista 13.5.2021

Netivyah

Joseph Shulam

Tooran lukujakso on tällä viikolla 4. Mooseksen kirjan alusta, 1:1 – 4:20. Profeetoista luemme Hoosea 2:1- 23, Uudesta testamentista Room. 9:22-33.

Hamas pommittaa raketeilla Israelia Gazasta. Viimeksi kuluneiden 36 tunnin aikana Israeliin laukaistu yli 1250 rakettia.  Ensimmäinen tulitus alkoi Jerusalemin Päivän juhlan aikana ja yksi raketeista osui meidän lähellemme, noin kolmen kilometrin päähän talostamme.

Hamasin taholta on pelkkää röyhkeyttä yrittää iskeä Jerusalemiin. Israel vastaa tietysti tulitukseen. Hamasin terroristijärjestö on laukaissut satoja raketteja, joissa on raskaita räjähteitä, kaikki samaan aikaan, sekoittaakseen Patriot-ohjuspuolustusjärjestelmämme.

Patriotjärjestelmä on tuhonnut 85% Hamasin ohjuksista, mutta 15% on onnistunut pääsemään läpi ja iskeytymään kerrostaloihin ja omakotitaloihin. Vanhuksia ja nuoria lapsia on kuollut näissä ohjusiskuissa mm. Ashdodissa ja Ashkelonissa sekä Gazan ympärillä olevissa maanviljelysyhteisöissä. Ben Gurionin lentokenttä, joka on Israelin suurin siviililentokenttä, on täytynyt sulkea turvallisuussyistä.

Kaikki tämä on todella kauheaa, mutta vielä kauheampaa on se, että Israelin yhteiskunnan rakenne ja juutalais- ja arabiyhteisöjen välinen rinnakkaiselo on vaarassa ja yhden langan varassa. Nuorten arabien jengit ovat polttaneet synagogeja Lodin kaupungissa (UT:n Lydda). Arabijengit ovat tunkeutuneet juutalaisten naapuriensa koteihin, ryövänneet ja polttaneet. Arabijengit polttivat sadoittain juutalaisten autoja ja kauppaliikkeitä Lodissa. 

Tänä iltana juutalaisjengit tulivat Lodiin antaakseen samalla mitalla takaisin ja kostaakseen, mitä arabit tekivät juutalaisille Lodissa. Arabit yrittivät monta kertaa lynkata juutalaisia ja tänä iltana juutalaiset yrittivät lynkata arabikansalaisia.

Hamas on onnistunut lyömään kiilan Israelin arabi- ja juutalaisväestön välille. Juutalais- ja arabiväestö ovat eläneet Israelissa yhdessä sovussa ja rauhassa yli 50 vuotta, toistensa naapureina. Lapset ovat leikkineet yhdessä ja käyneet samaa koulua. Miehet ja naiset ovat tehneet työtä rinta rinnan yhteisössä.

Minulla on tästä henkilökohtainen kokemus, koska aloin opettaa Lodin kaupungissa v 1972, ja olen opetuslapseuttanut kolmisenkymmentä arabia ja juutalaista, nuoria miehiä ja naisia, Lodissa. Israelin tilanne vaatii nyt vakavaa esirukousta, rukousta ja anomista kaikkivaltiaan Israelin Jumalan ja kaiken lihan Isän edessä.

Gazassa olevan Hamasin ja Israelin valtion välillä raivoaa taistelu, joka on kiihtymässä, kun kirjaimellisesti tuhansia raketteja ja ohjuksia laukaistaan Israeliin. Pohjoisessa aina Tel Aviviin, etelässä Beershevan kaupungin taa ja lähelle Dimonaa, idässä aina Jerusalemin porteille.

Terroristien raketit ovat osuneet kerrostaloihin ja omakotitaloihin ja tuhonneet niitä.  Olemme vakavissa vaikeuksissa, eikä ole kuin pienenpieni toivon säde, että tästä verisestä selkkauksesta ja yhteyden katkeamisesta voitaisiin palata Israelin yhteiskunnassa aiemmin vallinneeseen yhteyteen ja sopusointuun.

Netivya palvelee ja ruokkii edelleen lähes tuhatta juutalaista, kaikista heimoista ja kaikentapaisia, ja myös useita arabiperheitä Jerusalemin vanhasta kaupungista.

Neljännen Mooseksen kirjan ensimmäisiä lukuja ei ole helppoa soveltaa meidän nykyiseen aikaamme. Mutta se mikä mielestäni on tärkeintä näissä luvuissa, on että Jumalalla on täydellinen arkistonsa, hän tietää meidän nimemme ja meidän olemassaolomme on piirretty Jumalan muistiin ja kätten hipiään.

Jumala tuntee lapsensa ja kaikki ihmiset maailmassa nimeltä. Jumala tuntee identiteettimme ja sydämemme ja ne on merkitty Hänen lastensa (koko ihmiskunnan) luetteloihin. Herra pitää kirjaa jokaisesta Jumalan lapsesta.

Toinen seikka, jonka voimme oppia Egyptistä tulleista Israelin lapsista pidetystä väestönlaskennasta, on että vaikka me olemme kaikki Jumalan lapsia, se ei tarkoita, että meillä kaikilla on yksi ja sama kulttuuri. Jokainen ihmisheimo säilyttää oman identiteettinsä ja kutsunsa ja Jumala on luonut jokaisen heimon ja sukupuolen.

Meidän tulisi riemuita ykseydestämme ja erilaisuudestamme tietäen, että Luoja rakastaa maailmaansa ja kaikkia lapsiaan niin paljon, että Hän lähetti Poikansa Jeshuan uhrina kaikkien uskovien syntien anteeksiantamiseksi!

Neljännen Mooseksen kirjan ensimmäisistä neljästä luvusta opimme myös, että Herra on erottanut Leevin heimon olemaan Herran erityisiä palvelijoita, lunastamalla heidät muiden israelilaisten joukosta.

Meillä on ohjeita ja säädöksiä, jotka apostoli Paavali antoi juutalaisille ja pakanoille, ja jotka noudattavat 4. Mooseksen kirjan ensimmäisten lukujen kaavaa.

Vaeltakoon kukin sen osan mukaan, jonka Herra on hänelle antanut, ja siinä asemassa, jossa Jumala on hänet kutsunut. Näin säädän kaikissa seurakunnissa. Älköön se, joka on kutsuttu ympärileikattuna, pyrkikö ympärileikkaamattomaksi, älköönkä se, joka on kutsuttu ympärileikkaamattomana, ympärileikkauttako itseään. Ympärileikkaus ei ole mitään, eikä ympärileikkaamattomuus ole mitään. Tärkeää on Jumalan käskyjen pitäminen. Pysyköön jokainen siinä asemassa, jossa hänet on kutsuttu. Jos sinut kutsuttiin orjana, älä sitä murehdi. Mutta jos voit päästä vapaaksi, käytä mahdollisuutta hyväksesi. Joka on orjana saanut Herran kutsun, on Herran vapauttama. Samoin se, joka on saanut kutsun vapaana, on Kristuksen orja” (1. Kor. 7:17-22, RK).

Tämä Korinttilaiskirjeen teksti on meille erittäin tärkeä juuri tänään, niin kuin se oli ensimmäisellä vuosisadalla, jolloin Paavali kirjoitti sen Korintin seurakunnalle ohjeeksi. Tämä teksti alkoi seuraavalla totuudella: Herra on antanut (jakanut) jokaiselle ”kutsun”, tehtävän, tarkoituksen ja identiteetin.

Meidän ei pidä yrittää muuttaa identiteettiämme siitä, minkä Jumala on antanut meille. Nykyään on kyllä lääketieteen menetelmiä, joilla voidaan muuttaa joitain identiteettimme piirteitä, mutta koska Herra on luonut meidät täysin tietoisena siitä, mikä meille on parasta, meidän pitäisi olla iloisia.

Jos olet syntynyt juutalaiseksi, ole iloinen, jos olet syntynyt ei-juutalaiseksi, ole iloinen. Jumala ei tee virheitä ja hän on valinnut meille meidän vanhempamme ja perheemme ja antanut meille silmiemme värin ja päässämme olevien hiusten lukumäärän.

Profeetta Hoosean lukujaksosta olen oppinut oikein tärkeän sanoman nyky-yhteiskunnallemme. Jumala on valinnut Israelin! Jumala piti uskollisesti huolta Israelista, mutta silti Israel päästyään Israelin maahan sekaantui naapuriemme epäjumaliin ja jumaliin.

Tätä tilannetta kuvataan epäjumalanpalvelukseksi. Israel syyllistyi epäjumalanpalvelukseen alkamalla palvoa ja ottamalla jumalikseen epäjumalia ja unohtamalla Herra Jumalan, joka pelasti meidät Egyptin orjuudesta ja antoi meille Abrahamille, Iisakille ja Jaakobille (=Israelille) luvatun maan. Israel kuvataan huorintekijäksi. Vaimoksi, joka on pettänyt aviomiehensä, joka on unohtanut, kuka antaa hänelle ruuan ja vaatteet ja vapauden ja suojelee hänet viholliselta.

Ihanin opetus on se, että Jumala ei ottanut avioeroa Israelista. Jumala ei hylännyt huorin tehnyttä Israelia. Hän keräsi heidät siipiensä suojaan ja teki selväksi, että heistä pidetään huolta ja heidän tarpeensa tyydytetään ja että Israel on kerran taas oleva Jumalan uskollinen vaimo ja tietävä, että Jumala on Israelin rakastaja ja elättäjä ja Israelia kutsutaan Jumalan vaimoksi ja Israel kutsuu Jumalaa nimellä: minun aviomieheni!

Rukousosio:

Rukoilkaa vaimoni Marcian puolesta. Hänelle tehdään kaihileikkaus kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Hänen diabetes-tilanteensa ei ole oikein hyvä ja muutenkin rukoilemme Herraa parantamaan, vahvistamaan ja varjelemaan Marciaa.

Lääkärit sanovat vasemman silmäni leikkausta suureksi menestykseksi. Ja tosiaankin minä näen jotain, mutta en mitään selvästi.  Lääkärit sanovat, että vie aikaa, ennen kuin silmään, joka on ollut sokea 70 vuotta, palaa näkö ja silmän paraneminen leikkauksesta vie myös aikansa. Niin, minä olin sokea, ja nyt minä näen jotain, joskaan en mitään selvästi. Mutta minä rukoilen ja te rukoilette kanssani, että minun pitäisi nähdä paljon paremmin ja pystyä nauttimaan 3D-näöstä niin kuin kaikki, joilla on näkö molemmissa silmissä.

Intia ja Brasilia ovat yhä suurissa vaikeuksissa koronavirustilanteen vuoksi. Meidän täytyy jatkaa rukoustamme Intian ja Brasilian puolesta, ja etenkin rakkaiden veljiemme ja sisartemme puolesta näissä kahdessa maassa.

Sain rukouspyynnön rakkaalta veljeltämme Isaacilta Chennaista, Intiasta. Veljemme Isaac pyytää meitä rukoilemaan erityisrukouksen Sheela Stephen-sisaren puolesta. Sheela-sisaren keuhkot tarvitsisivat kipeästi happea, jota on nyt perin vaikea saada koronaan sairastuneille. Herra, minä rukoilen Jeshuan nimessä kaikkien puolesta Intiassa ja etenkin Sheela Stephen-sisaren puolesta, joka tarvitsee parantavaa kosketusta ja erityshoitoa hapella. Rukoilen, että Sinä Herra pelastat tämän sisaren hengen ja annat kaiken, mitä hän tarvitsee ja mitä hoitohenkilökunta tarvitsee parantaakseen Sheelan ja pelastaakseen hänen henkensä.

Herra, rukoilen myös Brasilian puolesta. Rukoilen, että järjestät lääketieteellistä hoitoa ja rokotteita pysäyttämään tämän vitsauksen ja pelastamaan ihmishenkiä. Rukoilen erityisesti Brasiliassa olevien veljiemme ja sisartemme puolesta, että Pyhä Henki varjelisi heitä ja että he saisivat olla turvassa Jumalan varjeluksen teltassa.

Rukoilkaa Marcian puolesta. Hän on hidastunut merkittävästi. Hänellä on hyvin vähän voimia ja hän lepäilee suurimman osan päivää. Rukoilen ja uskon, että Herra armossaan parantaa Marcian ja palauttaa hänen toimintakykynsä niin että hän voi matkustaa kanssani ja olla siunauksena paikallisseurakunnalle ja yhteisölle ja veljillemme ja ystävillemme kaikkialla maailmassa. Rukoilettehan Marcian puolesta!

Rakas veljemme Yudah Chamero on palannut Columbiasta. Hän on palannut työhönsä ja pitämään huolta perheestään. Yudan isä on yhä Columbiassa ja hän kaipaa edelleen kipeästi Jumalan armoa ja Jumalan parantavien kätten kosketusta, ettei hän menehdy syöpään. Isä, sinä olet meidän rakastava isämme ja parantajamme! Parannathan Yudan isän ja lohdutat häntä.

Rukoilkaa edelleen Rosenfeldin perheen puolesta. Rukoilkaa Englannista olevan rakkaan veljen, Malcolm Thomas Kingin puolesta. Malcolm on ollut sairaalassa jo viikon ja hänen tilansa on kriittinen.

Miettikää, voisitteko auttaa Netivyaa niin että voimme edelleenkin huolehtia Jerusalemin köyhistä ja antaa heille ruoka-apua ja olla siunaukseksi tämän kaupungin ihmisille, jotka tarvitsevat apua ruokkiakseen lapsensa ja perheensä.

Tarvitsemme rukouksianne ja apuanne myös voidaksemme jatkaa Herran työn tekemistä nuorison keskuudessa ja ”Opetuksia Siionista” (Teaching from Zion) -lehtemme julkaisemista. Lehden levikki on noin 4000 kpl ja sitä luetaan kaikkialla maailmassa. Se antaa ihmisille erilaisen näkökulman elämään ja tapoihin Raamatun ja alkuseurakunnan Israelissa.

Lehden paino- ja postituskustannukset kohoavat useisiin tuhansiin dollareihin. Me emme veloita ympäri maailmaa tekemistämme palveluista ja opetuksista. Alusta alkaen, vuodesta 1980, periaatteenamme on ollut, että tahdomme kertoa Herran hyvyydestä ilmaiseksi. Käymme opettamassa kaikkialla maailmassa, nyt teemme sitä modernin teknologian avulla ruokkien hengellisillä totuuksilla ja opetuksilla. Muutama tunti sitten pidin melkein kolmen tunnin mittaisen opetuksen Italian johtajille. Kaikki opetuksemme niin kotona kuin ulkomailla ovat ilmaisia niille, jotka saavat ne, mutta Netivyalle näiden arvokkaiden opetusten tuottaminen ja painattaminen tulee kalliiksi.

Hamotzi -ohjelma Jerusalemin köyhien ruokkimiseksi on jatkunut keskeytyksettä lähes koko koronasta johtuvan sulkutilan ja karanteenin ajan. Ruoka-apua hakemaan tulevien köyhien määrä on kasvanut ja kaikkinainen tarve on lisääntynyt. 

Rukoilkaa Netivyan ja Netivyan johtajien puolesta ja löytäkää tapa olla partnerimme ja mukana siinä suuressa siunauksessa, jollainen Netivyan palvelutyö on täällä Israelissa ja maailmassa. Rukoilkaa ja kyselkää miten voitte olla partnerimme ja avustaa taloudellisesti Herran työtä Netivyan Raamatunopetusjärjestössä.

Sekä Juuda että minä opetamme edelleen Zoomin kautta ja Youtubessa ja Netivyan facebook-sivulla joka viikko ja joskus joka päivä. Rukoilkaa, että nämä opetukset kantaisivat hedelmää Jumalan kuningaskunnalle. Nauttikaa hienosta opetuksesta ja nauttikaa Jumalan Sanan oppimisesta. Ja tämä kaikki ilmaiseksi!

Rukoilkaa edelleen hyvin erityisen jerusalemilaisen lastentarhan puolesta. Sen nimi on Pikkusydämet. Tämän lastentarhan johtaja kuuluu meidän seurakuntaamme.

Muistakaa edelleen rukouksin rakasta sisartamme Livia Schnell Nothenia. Muistakaa rukouksissanne veljeämme Philip Marcia. Rukoilkaa Paulo C. Pereira Braga Diasin puolesta. Hän on erään brasilialaisen sisaremme isä.

Rukoikaa kaikkien Koreassa olevien suurenmoisten ja sitoutuneiden veljien ja sisarten puolesta, jotka ovat seisseet Israelin ja Netivyan rinnalla, että Herra uudistaisi heidän sitoumuksensa niin etteivät he unohda ensimmäistä rakkauttaan Israeliin ja Netivyaan.

Tytäremme Danah tarvitsee paljon rukousta terveytensä ja tilanteensa puolesta. Tyttärentyttäremme Noam on lukion viimeisellä ja päättelee opintojaan Zoomin kautta. Rukoilkaa, että Herra ohjaisi Noamia lukiosta valmistumisen jälkeen.  Pojanpoikamme Josephkin tarvitsee rukouksiamme päästäkseen yliopistoon ja saadakseen hyvän stipendin.  Muistakaa rukouksin poikaamme Barrya ja hänen perhettään, Bethiä ja Joeytä, jotta he varjeltuisivat ja säästyisivät kaikelta koronavirukseen ja tartuntoihin liittyvältä. Marcian äiti June on 91 v ja hänen terveytensä horjuu. 

Lisään uuden rukouspyynnön Jumalan kansan johtajalta Intiasta. Hän on Joy Mathew, hänellä on vakava sydänvika ja hän on pyytänyt rukousta. Rukoikaa pastori TJ:n puolesta Taiwanilla. Muistakaa rukouksin Ruby Littleä, rakasta sisartamme Oklahoma Cityssä, joka taistelee myös syöpää vastaan. Lisätkää rukouksiinne Allison Howard Williams. 

Rukoilkaa Rachaelin ja Danielin puolesta, he ovat sisar ja veli, jotka tarvitsevat työtä ja emotionaalista parantumista. Muistakaa rukouksissanne seuraavia: Angela Isby, Deborah Isaiah, Aries Franklin Mayers Sr., ja Tony Black. Nancy,Don ja heidän poikansa Aaron Hook, Rachel David, Kimin vaimo Jingyung Lee, tri Yuizawa, Tiz H., Lion H., Ilana Abramov, Cynthia Parveenin sisar, David Stern ja hänen perheensä. Anne West, joka on nyt 100 vuotta vanha. Rukoilkaa Garyn ja Melanien puolesta. 

Muistakaa rukouksin seuraavia Jerusalemin Roeh Israel seurakunnan jäseniä: Sarit, Gabriela, Ahuva, Leah, Ilana, Hannah, nuori Gabriela, Jonathan B. Ja hänen vaimonsa Aviva ja heidän vauvansa. Rukoilkaa Japanissa olevan sisar Yoko Nagumon puolesta. Sisar Yokolla oli sydänkohtaus ja rukoilemme, että hän toipuu siitä nopeasti ja täydellisesti.

 Chennaista, Intiasta muistakaa pastori Isaacia. Pastori Isaac on iäkkäämpi mies ja hänellä on vakava munuaisvaiva. Hänen on käytävä dialyysissä monta kertaa viikossa. Muistakaa koko Hong Kongia näinä monien erilaisten virusten ja koronaviruksen päivinä. Muistakaa Tony ja Louisa Tamia, ja meidän veljiämme ja sisariamme 611 Seurakunnassa, ja muissa seurakunnissa, jotka rakastavat Jumalaa ja Israelia tuossa suuressa kaupungissa. Muistakaa rukouksissanne Cohenin perhettä Hong Kongissa.

Vain sana Kaikkivaltiaan armoistuimen edessä seuraavien veljien puolesta ja se kuullaan: 

Um Mahmud Abu-Eid ja Jimmy Abu-Eid ja hänen perheensä, Keijo ja Salme, rakkaat veljemme Suomessa, Tim Tucker, Satu-Maria, Sini-Tuulia, Eveliina, rakas sisaremme Anne-Mirjami ja kaikki muut veljemme ja sisaremme Suomessa, jotka tarvitsevat rukousta puolestaan,  ja Eva H., Patty, Andrea, Julia ja Victor, ja Aaron Tani ja Hillel ja hänen vaimonsa. 

Rukoilemme edelleen seuraavien puolesta: Zhou Wenrilan,  Aben perhe, Toru San, Takeo Sensei, Daisuke Sensei, Tomoko San, Yumi ja hänen isänsä pastori Ohara. George, ja pastori Isaac Chennaissa Intiassa.

Rukoilkaa Rantavaaran perheen puolesta ja etenkin rakkaan veljemme Pekan puolesta ja koko hänen perheensä puolesta. Pekalla on pitkälle edennyt Parkinsonin tauti ja hän tarvitsee Herran parantavaa kosketusta ja voimia.

Sain juuri rukouspyynnön rakkaalta sisarelta Rio de Janeirosta, Brasiliasta. Hänen isänsä, joka on 70-vuotias ja diabeetikko, on saanut Kovid-19 tartunnan. Hänen nimensä on Paulo C. Pereira Braga Dias.

Pitäkää rukoustanne äänen antona Taivaan uurnaan Herran ja Hänen enkeliensä edessä jokaisen veljen ja sisaren parantumisen hyväksi, jonka puolesta rukoilette. Vain armon sananen kaikkien meidän puolesta on virvoittava henki. Viekää rukouksenne Kaikkivaltiaan armoistuimen eteen ja ne kuullaan niiden hyväksi, joiden puolesta rukoilette.

Rukoilkaa seuraavien puolesta: Guilherme Antonio Nathan Becker ja hänen vaimonsa Artuza de Oliviera, lisätkää myös Rachael ja Daniel Webster ja Lizette Nancy ja Jose Carlos Rio de Janeirosta, Brasiliasta.

Mellä on veljiä ja sisaria Israelissa ja Kiinassa ja pyydän teitä rukoilemaan heidän turvallisuutensa ja varjeluksensa puolesta: Deborah Ruth, Lydia, Sima, Laurel S., Naomi, Orna, David S., Daniel, Dalia D., Ayla, Hillel, Elhanan, Tony, tri Song ja hänen vaimonsa Harriet Kim, Michael Knezevich, Ismael Alves,  Asher Gabriel, M. Ahuva, ja 90-vuotias Dov H. Muistakaa  Jerusalemin seurakunnassamme käyvää sisar Hadassaa. Hänelle on juuri tehty syöpäleikkaus. Rukoilkaa, että hän toipuu täydellisesti ja paranee kokonaan syövästä.

Rukoilkaa Israelin puolesta. Jerusalemin ja Tel Avivin kaduilla ja muuallakin maassa on hillitöntä mellakointia ja väkivaltaisuutta. Nämä mellakat johtuvat siitä, että suuri osa Israelin väistöstä ei ymmärrä, mitä hallitus tekee koronaviruspandemian suhteen.

Lisään uuden rukouspyynnön rakkaan veljen, Jehuda Hochmanin, puolesta, joka asuu Negevin erämaassa. Jehudan täytyy käydä dialyysissa monta kertaa viikossa. 

Rukoilen, että Herra innostaisi ja motivoisi veljiä ja sisaria ja palvelujärjestöjä, jotka voivat auttaa tässä, käymään nettisivuillamme ja tekemään mitä voivat, jotta me voisimme kaksin- tai moninkertaistaa niiden ihmisten lukumäärän, joita me palvelemme.

Jerusalemin seurakunnastamme pyydämme teitä yhtymään kanssamme rukoukseen seuraavien veljien ja sisarten puolesta: Gary, Melanie, Sarit,Gabriela, Ahuva, Leah, Ilana, Hannah, nuori Gabriela, Jonathan B. Ja hänen vaimonsa Aviva ja heidän uusi vauvansa.

Rukoilkaa rakkaiden ystävien puolesta: Rabbi Salt ja hänen perheensä ja rabbi Hassablad. He ovat molemmat jo iäkkäämpiä ja tarvitsevat varjelusta ja siunausta. 

Koronavirus uhkaa maailman taloutta lamalla ja laskusuhdanteella. Muutamat tärkeistä tukijoistamme ovat jo vähentäneet tukeaan meille. He eivät ole menetelleet näin vain Netivyan kohdalla, vaan kaikkien tukemiensa palvelutöiden kohdalla, joita on paljon. 

                      Tahtoisin ensin pyytää teitä rukoilemaan, mikä on teidän osuutenne Netivyah Raamatun Opetusjärjestön tukemisessa.

                      Toiseksi tahtoisin teidän, jotka seisotte rinnallamme rukouksin ja taloudellisesti tukien, tekemään parhaanne pysyäksenne edelleen kanssamme. Ymmärrämme, että ajat voivat olla kovat vielä monta vuotta, mutta ymmärrämme myös, että Jumala on valinnut teidät ja siunannut teitä juuri tällaista aikaa varten.

                      Kolmanneksi pyydän teitä rukoilemaan uuden projektimme puolesta, jota olemme aloittamassa Israelissa yhteistyössä Houses of Healing ministryn kanssa (Parantumisen talot) palvelutyö) Abilenesta, Teksasista.

Rukoilkaa kahden lapsenlapsemme puolesta. Kumpikin saa muutaman viikon päästä lukion päästötodistuksen. Kummallakin on edessään tärkeä siirtymävaihe elämässään. Noamilla, tyttärentyttärellämme, on myös 18. syntymäpäivänsä 1.5. Se on Noamille suuri päivä.  Hän pääsee lukiosta ja muistakin velvoitteista ja saa etuoikeuden tehdä omat päätöksensä ja valintansa elämässä. Rukoilkaa Noamin puolesta tässä hänen elämänsä suuressa tienhaarassa ja pyytäkää Herraa siunaamaan Noamia ja antamaan hänelle selkeä suunta ja opastus sen suhteen, mikä on hyvää ja oikeaa ja pyhää hänen elämässään.

Molemmat lapsenlapsemme, Noam ja Joseph, ovat erittäin lahjakkaita ja hyviä oppilaita. Molemmat ovat A -oppilaita ja loistavia nuoria, mutta molemmat tarvitsevat Jumalan varjelusta ja ohjausta, jotta he tekisivät hyvät ja viisaat ja oikeat valinnat elämässään.

Kun minä olin 18 vuotta vanha ja eristetty perheestäni, koska uskoin Messiaaseen, minulla ei ollut ketään vierelläni eikä ketään, joka olisi neuvonut minua. Herran taivaallinen johdatus ja opastus oli ainoa apuni. Kiitän Herraa Hänen hyvyydestään ja ohjauksestaan elämässäni.

Rukoilen, että sekä Josephilla että Noamilla on sellainen jumalallinen voima ja näky heidän omaa tulevaisuuttaan ajatellen, että Israelin Kaikkivaltias Jumala ja Herramme Jeshua antavat heille lahjan tehdä vain oikeita ja hyviä valintoja.

Toivotan teille kaikille, jotka pysytte Israelin rinnalla ja jotka rukoilette Jerusalemin puolesta, Herran parhaimpia siunauksia ja kaikkien Hänen lupaustensa toteutumista Hänen uskollisille lapsilleen. Niitä, jotka kuulevat Jumalaa ja tekevät Hänen tahtonsa, kutsutaan viisaiksi! Niitä, jotka vain kuulevat Hänen sanansa, mutta eivät tee sen mukaan, kutsutaan tyhmiksi! Pyrkikäämme kaikki olemaan aina viisaita eikä koskaan tyhmiä. Paras on edessä!

Käykää Netivyan facebook-sivuilla katsomassa ja kuulemassa hienoa opetusta!

Israelin Herra Jumala ja Jeshuan, Messiaamme, Kuninkaamme, Opettajamme, Rabbimme ja Herramme armo olkoon teidän kaikkien kanssa.

Joseph Shulam

Exit mobile version